давай

Евгений Пешко
Давай, надхненне, прачынайся,
Ты не маўчы, мне, песню спой,
Я не хачу адзін застацца,
Пад гэтым небам і луной…

Больш не блукайце мае думкі,
Трапляеце сразу вы у лад,
Хай, праўда будзе адным суддзем,
А чуткі зыйдуць прэч ад глаз!

Успомні сэрца што ты можаш
Яшчэ змагацца і цярпець…
Калі ты верыш – будзеш моцным,
Каб сваім духам не сталець!