З чого б цей переполох? Казки для кмiтливих

Наталия Вербицкая
На базарі мавпочки
Купували шапочки
І складали у корзину:
Три червоні, одну синю,
Ще дві зелененькі
І одну жовтеньку.
А удома їхні діти
Стали шапочки ділити.
І почули мама й тато
Як маленькі мавпенята
Плачуть,сваряться удвох…

З чого б цей переполох?