Скiльки хрущiв? Казки для кмiтливих

Наталия Вербицкая
На зеленому кущі
Розмовляли два хрущі.
Ось один і каже:
         - Ох! Щось невесело удвох…
От якби було нас більше,
Зразу б стало веселіше.
Другий мовив:
- У окрузі, знаєш скільки моїх  друзів?!
Як позву, до нас умить
Втричі більше прилетить!
А до мене іще п’ять,
Як покличу, прилетять!

Віршик цей, звичайно, казка,
Та, усе ж, скажіть, будь ласка,
Скільки буде всіх хрущів
На зеленому кущі?