Скiльки ведмежат? Казки для кмiтливих

Наталия Вербицкая
Хто з’їв більше?

У матусі – ведмедиці
У кошику паляниці.
Мишки в кошик той залізли,
Одну паляницю згризли,
А ще дві узяв ведмідь
І вдоволений сидить.

Залишилося ще п’ять
Для кудлатих ведмежат
І одна, маленька,
Для їхньої неньки.
Ведмежата по дві з’їли,
Та ще й мамі залишили…

А хто щойно був уважний,
Хай мені швиденько скаже:
Хто з’їв більше: мама з татом
Чи маленькі ведмежата?

А іще скажіть швиденько
Скільки ведмежат у неньки?