Пилом

Ирина Жарикова
Світло-фар – імітація світла.
Світло-темне відтіння вулиць.
Місто дихає небопилом.
В ньому тіні твої забулись,
Милий боже! – насправді милий?
Чи не стане тобі терпіння
Протирати зірки від пилу,
Загортати у хмари пінні?
Кольорові прикраси міста,
Різнобарвні думки про осінь…
Вечір перехрестив обійстя
Чи то знову усім здалося?
Невичерпні сюжети часу,
Безупинні слова у сповідь.
Спотикається біомаса
І від неба думки відводить.
І зухвалі вітри на ранок
Сповивають нестиглу душу.
Закидають гачки Е-крани,
Небопилами місто душать.