У слiв пiднявся тиск

Елена Славинская
У слів піднявся тиск і їм погано,
Мігрень накрила символічні знаки,
Чекаючи на затяжний світанок,
Ми одягали мовчазні відзнаки.

Словам було погано відучора,
Магнітна буря вперто щось блукала
Алеями наших розмов. Лиш кола
Топила всі образи і зникала,
Лишаючи по собі
Липкість рук.