Ассоль

Наталя Мазур
Бриз  морський,  солоний  спогади  приносить,
Навіває  вечір  ніжність  іздаля.
В  далечінь  дивлюся  у  небесну  просинь,
Як  Ассоль  чекаю  з  моря  корабля.

Сніг  в  краях  далеких  сипле  над  землею,
Сіре  небо  холод  розлива,  мабуть.
Той,  що  дуже  схожий  з  капітаном  Греєм,
Там  мене  чекає,  й  шепче:"  Не  забудь!"

Вітер  гонить  хвилі  попід  берег  кволо,
Я  вдивляюсь  дужче  в  горизонту  край.
Через  хвилі  шепіт  я  кричу  уголос:
-  Скоро  я  приїду,  ти  мене  чекай!


16.10.2011р.
Шарм-Ель-Шейх