Киiвська осiнь

Виктор Дульчак
Київська осінь... Спіраль відображень...
Тиша Подолу і вітер з Воріт...
Вечір осінній - підсилення вражень
В світі неону... В розмитості літ...

Звучне теперішнє... Мрійне майбутнє...
Вічне минуле... - все в дотику вій...
Осінь у Києві - це незабутнє
Довге відлуння реалій і мрій...

Листям покриті алеї у парку...
Сутінок мара в обіймах Дніпра...
Жевріє час на кінці недопалку...
Крісло... мед... кава... - диктує пора...

Майже затих галасливий Хрещатик...
Стомилось авто... Руку гріє рука...
Київська осінь... Закутана в шалик...
Так неповторна... Мрійна така...