Альфонс малороссийский

Игорь Ивашов
Люблю тебе, мою хохлушку,
За сало, так i за галушки!
Яка ти, зiронька, красива,
То праворуч мене, то зліва.
Але буть треба Цiцероном,
Щоб блистнула... на двох погонах!

2003 г.