107 - Twas such a little - little boat

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
Кораблик такой маленький
У бережка пыхтел.
Так было море ласково,
И он так в даль хотел.

Волна такая жадная
Пришла из той дали.
Пропажу не заметили
Большие корабли.


'Twas such a little — little boat
That toddled down the bay!
'Twas such a gallant — gallant sea
That beckoned it away!

'Twas such a greedy, greedy wave
That licked it from the Coast —
Nor ever guessed the stately sails
My little craft was lost!