Кримiнал

Наталия Вербицкая
Я її давно люблю вже,
Та тільки не сватаю.
І за це мене у лоба
Вдарили лопатою.

Ще й образили, сказавши,
Буцім, я – нахал!
Ну а це вже, люди добрі,
Справжній кримінал!

Я тоді сказав собі:
- А ну його к бісу!
І в міліцію пішов
Робить експертизу.

А там  кажуть, що я слідство
 В глухий кут завів.
Кажуть, наче від удару
Немає слідів…

Це неправда! Люди добрі,
Та ви ж совість майте!
Ну, на лобі мо’ й нема…
На лопату гляньте!