Першае спатканне...

Мира Мирная
Спатканне лёс мне дау з табою!..
Навошта ж смута у душы?..
У сэрцы прадчуванне болю...
Я заклiнаю - не маучы!..
Пачуць хачу твой мягкi голас...
Зiрнуць у глыбiню вачэй...
Стаю, нiбы на нiве колас...
Марудны час... - бяжы хутчэй!!!


28.11.2011