Кiт i крiт

Наталия Вербицкая
На гостини до кота
Погукали раз крота
Кріт зрадів такій нагоді,
Чорний фрак вдягнув по моді.
Всім своїм сказав:
 - Привіт!
   Я іду у вищий світ!
Ну, кого ще з вас, кротів,
Звали на корпоратив?!
Поважає мене кіт!
Так усім хвалився кріт.
Знав би кріт котячу вдачу…
Більш крота ніхто не бачив.