Анекдот

Наталия Вербицкая
Із відрядження додому
Повернувся чоловік:
Обіймає свою жінку,
А та раптом  тільки брик!

Закотила ясні очі,
Упала додолу:
- Біжи,-  каже, у аптеку,
Купи корвалолу…

Чоловік схопив дружину:
- Що з тобою, Раю?!
А та стогне:-  Що, не бачиш?
Швидше, помираю…

Чоловік біжить, аж раптом
Синок його Гришка
Ухопив за руку й каже:
У мами під ліжком…

Дядьо Петя, наш сусід,
Сховавсь проти ночі…
Що?! Від люті в чоловіка
Налилися очі,

Закипіла як окріп
На душі образа:
- Піду витягну з-під ліжка
Отаку заразу!

Тут у хаті таке горе –
Жінка помирає
А він, бач, яка падлюка –
У піжмурки грає!!!