о тебе не пишется

Ангелина Среда
о тебе не пишется ни на одном языке,
хоча стільки разів починалось.
холостые слова, как твой туз в рукаве,
каждый раз бреют душу мне налысо.

про тебе пишеться на будь-якій мові,
хоть писать уже даже не хочется.
і згадується в кожній щирій розмові.
я, наче скелет, перед тобою оголена.