Три причини

Наталия Вербицкая
- А давайте з вами, куме,
Вип’ємо по чарочці !
- Що ви! Що ви! Я в цім ділі
У повній зав’язочці !

Відтепер в житті у мене
Колосальні зміни.
І на це, скажу я вам,
Є аж три причини:

Ну, по – перше: Ці напої
Дуже людям шкодять.
Хай тепер мене п’яниці
За сім верст обходять!

Друга: Кажуть лікарі,
Щоб за розум брався.
Ну і третя: Я сьогодні
Уже й так набрався…