UFO above Leningradskaya oblast

Граф О Quot Ман
UFO above Leningradskaya oblast

From "Solaris" with pain and love,
Former dear, I send You truly
Tender breeze from behind above
Heaven, Angels, Romeo's Juliet...
 
Don't say nothing, listen to Sky.
You must not be (probably) busy.
And don't care that I was shy.
In this time Love is burning easy.

And don't fear explosions again:
Engines sets are completely sparkless.
But I see you rejected my plan
Sinking in the solitude darkness.

I was shining for You all night
As insane parabolic mirror.
So, meet me (once) on website.
Dreams come true (maybe even here).


Flying saucer sets a new course.
"Commodore, spirit or vodkey?"
He takes one... book (ancient, of course)
"Leningrad and Venice." Eh... Brodsky.

         
                Graf O Man