Мокрими сходами в мокрих панчохах

Галина Танай
Мокрими сходами
в мокрих панчохах
Просто в обійми Бога
І немає імен
і не видно облич
поміж чужих і безликих колін
плавні
марленні
ноги
гострі кроки - штрихи
чорно-білий розгін
розкадровка і розклад
німого
ейзенштейнівські сни
збиті лікті епох
у залізних легенях
ламких ліхтарів
по судинах-суглобах
розритих кутів
просто в обійми Бога

мокрими сходами
в мокрих панчохах
вниз, на тонке вістря
по руїнах імен
по обгортках облич
шепотом
склом
вітром
в листопадний некроз
незабілений злам
в недо-розріз
блідих титрів.