Жоден не знае...

Наталия Вербицкая
Рахувати зайчики
Вчилися на пальчиках:
Ось три  шишки на ялині,
Два горішки на ліщині,
П’ять метеликів у лузі,
Ще один у кукурудзі...

А от скільки зірочок,
На березі гілочок,
Скільки пташок в небі синім,
Зерняток в кукурудзині
Жоден з зайчиків не знає-
Пальчиків не вистачає...