Chestnut

Леона Вишневська
Занурюєш кінчики пальців йому у волосся,
жадібно рвеш вуста поцілунками,
притискаєшся міцно до нього грудьми.
Це ще зовсім не початок зими,
а ти вже так гостро відчуваєш її присутність.

-"Господи,
обіцяй йому щасливе майбутнє...
Навіть якщо мені не судилось сьогодні
знову прокинутись поряд з ним."