hard love

Леона Вишневська
рейс"київ-торонто".




Душа знову трісне по швах від того, що минулому
в ній невимовно тісно.
На кожен її несміливий шах у нього знайдеться
беззаперечний мат.

Іноді  живіт липне до спини від того,
що немає сил на те, щоб просто поїсти...
Він розбещений увагою сторонніх примат
з манерами егоїста.
А вона зазвичай мовчатиме, бо від постійних
розчарувань та втрат, наче застрягла у горлі кістка.
Проте, знаєш, їй завжди так нестерпно чомусь кортить
бачитись з ним надміру довго й виснажливо часто...
Ковтати, наче причастя, його  рафіновану сперму.

Кожен погляд, як опік.
Зухвалий, відвертий,здивований.
Він терпітиме його аж поки
вона не  залиє груди кленовим сиропом
і поставить серце у намагнічений болем термос.