Не такi манери

Наталия Вербицкая
Зранку жінка чоловіку
Капає на нерви-
Не такі у нього, бачте,
Звички і манери:

- Подивись, який сусідчин
Чоловік уважний:
Посміхнеться, поцілує,
Тепле слово скаже…

А на свято привітає,
Подарує квіти.
Ну а ти хіба не зміг би
Так як він робити ?

- Можу, каже чоловік,
І манери маю,
Тільки що сусіди скажуть ?
Я ж її не знаю…