Як iх ловлять?!

Наталия Вербицкая
Дурять мене мама й тато!
Мають таку звичку…
Ось учора звідкілясь
Принесли сестричку

- Це ми її, - кажуть,- з татом
В капусті спіймали…
Чи вони мене і справді
За дурника мали ?

Дурять нас, малих дітей ,
І не червоніють!
Як їх ловлять,
Як вони бігати не вміють?!