Капки акварел-36 Все остава

Борис Калинов
Пустинна буря
безспирна е…
Тук -в сърцето ми.
И спомени
пясъчно засипва
в стремеж към дълбока
Забрава.
Онова, което
никога не ще се върне,
като коренче
от трева пустинна
все остава…

Б.Калинов
04.12.2011г.
Пловдив
Художник: Б.Калинов-„Пясъчна буря”