Ма литта е йоцу зама

Амнат Мартанхо
Ма литта е йоцу зама,
1амор яц и кара ахь.
Раж йоцуш заманна ваца,
Ирсан некъ хьайн карон лаахь.

Ирсан некъ ма леха нагахь,
Бохамна хьо вацахь кийча.
Ткъа ирс ду баланий кийрахь,
И хир хьан, ахь къовсахь цуьнца.