Не один, а два!

Наталия Вербицкая
На зеленому кущі
Розмовляли два хрущі:
-Ось поглянь, уже здалека
Повернулися  лелеки,
Беркути, ворони , гуси…
Зацвіли кульбабки в лузі,
Хризантеми, маргаритки,
Ну, і …різні інші квітки.
А сусід йому: - Еге ж!
Що це ти таке верзеш?!
Ти іще скажи, що й  півень
Відлітає в теплий вирій!
Друже, справжній ти дивак!
Ти говориш все не так!
Навесні цвітуть мімози,
Проліски, тюльпани, флокси.
А із  вирію до нас
Повертаються в цей час
Дятли, горобці, синиці,
Ну, і…різні інші птиці.

А хрущів підслухав грак.
І сказав хрущам він  так:
- Ну, й розмови! Ну, й дива!
Не один дивак, а два…