***

Марина Мирославская
Після місяців очікування відповідей
нічого не може схвилювати,
змусити знову нервово п'яніти,
гріючи руки біля ватри
чужих сердець,
що, звісно, варті
кращого використання, ніж в якості обігрівача.
Я відчуваю, як цими серцями розходиться тоска,
пахітоска
пахка,
ламка,
крихка.
Більше нічого не може хвилювати, хоча
мене дуже хвилює те, що ми палимо однакові цигарки.