Cила звички

Наталия Вербицкая
Прилетів  один небіжчик
На небо до Бога:
- Де тут, каже, покажіть
До Раю дорога?

Лоб почухав, подивився
На нього Всевишній:
- Так уже тобі і в Рай!
А може ти грішний ?

Правду кажеш, Отче,
Грішне житіє моє…
І Всевишньому тихенько
Сто баксів дає…

Розгубився  Бог, мовчить…
Звідки ж йому знати,
Як то важко від земних
Звичок відвикати?