Вождь червоношк рих

Дро Хэкс
«Вождь червоношкірих»
;
10 09 201120_20- 20_40

«Вождь червоношкірих»

Двоє не місцевих бандитів
вирішили підзаробити.
І як на зло викрали вони
Хлопчика років десяти!

Він не любив школи,
Та пригрозив зняти
Скальпель на світанку!
Був галас спозаранку…

А другого пригрозив спалити!
Не змогли бандити спати.
А батько хлопчини не спішив...
Він сам вимагав кошти!

Бандити не витримав тортур -
Замість викупу заплатили самі!
І ось мені від таких натур
Хочеться сказати «Спасибі» - мамі!
Мне нравится
10 сен в 19:50|Редактировать|Комментировать