Я тишу вiдчула

Зарина Морская
Я тишу відчула
що в повітрі розлита,
сонечко стомлено
на квіти світило...
Ми з тобою мріяли
щастя відшукати
серед трави медової
в росі зорянiй...
Нас вітер дуже пестив,
нам музику він грав,
на блакитному небі
посмішки через край