***

Галина Танай
тисячі знаків течуть крізь моє горло.
сни пробивають каміння корінням плетеним.
я – ідеальний об’єкт для м’якого порно,
нерв, непристойно прошитий глухим скелетом.
креслити контур тіла мазком крейдовим,
кожного ранку блювати чужими рядками
звично шукати обличчя в дзеркальних фейках
в дні, переповнених рухами й голосами -
я проростаю цвяхом в чужі пальці,
я причащаюсь ржавчиною портвейновою,
я розтікаюсь тінями дзвінко-глянцевими
як добровільний тест фантазій ейнштейнових.