До школи я iду!

Наталия Вербицкая
А там, на світлій вулиці
Стоїть високий дім
Там сонце в вікнах жмуриться
Я скоро буду в нім!

Всі іграшки залишаться
В дитячому саду
Хай інші з  ними тішаться -
До школи я іду!

Приспів :

А в вересні, а в вересні
Кружляє листопад,
А в вересні, а в вересні
Листочки шелестять
Та погляд мій збентежений
На серці тихий щем
У вересні, у вересні
Я стану школярем

А в домі тім високому
Просторий світлий клас
Там різним хитрим мудрощам
Навчати будуть нас

Я буду наполегливим,
Наукам тим навчусь,
Радію щиро змінам я
І.. трішечки боюсь…

Приспів (2 рази).