Шаленi бажання. Казки для дорослих

Наталия Вербицкая
За вікном весна…
І знову пташки розспівались,
А тут вдома, як на гріх,
Кішка...закохалась!

Млосно мружить хитрі очі,
Погляда в віконце,
А на груші кіт сидить
Рудий наче сонце…

І, мабуть, його котяче
Серце теж тріпоче,
Бо нявчить рудий Ромео
З ранку і до ночі

Кішка проситься за двері,
Вигинає спинку:
- Ну, хіба не розумієш…
Хіба ти не жінка ?

Приведу тобі маленьких
Рудих кошенят
І котів у тебе буде…
Більше разів в п’ять !

Або в шість…
А може й в сім !
Тут у тебе на дивані
Місця вистачить усім

- Я, звичайно, розумію
Страждання дівочі,
Та, здається, ти, кицюню,
Забагато хочеш…

Ні! І ще раз тричі Ні!
Я без сентиментів
В мене є на це питання
Свої аргументи

Рознявчалась мені тут…
Іч, хвойда кудлата !
А ти знаєш, яка в мене
У школі зарплата ?!

То ж не мрій і не шукай
Моменту для втечі!
Нащо мені ці проблеми
На тендітні плечі?

Заспокойся, ще у тебе
Весна не остання
Вчися, кицю, гамувати
Шалені бажаня

Я ж ось, бачиш, одягаюсь
Піду на роботу
Ну, навіщо мені ці
Котячі клопоти?

Так що, кицю, вибачай,
У мене діла..
Тільки де ж це моя кішка?
Стерво!  Утекла...