Перший клас

Наталия Вербицкая
      
Скільки  довгих літ і зим               
Ми на це чекали
І нарешті у цей дім
Привели нас мами
               
Порадійте всі за нас
Не будьте байдужі
Є у школі перший клас
І ми раді дуже
               
Ми у класі щирі друзі
І сидимо парами
І ніколи не б’ємося,
Ну хіба ж ми варвари?
             
Ми  такі чудові діти
Скажемо по - щирості
А ще більше наберемось
Розуму й кмітливості
               
І ніколи ми на партах
Не малюєм чортики
А коли урок почнеться –
Затуляем ротики
               
               
На уроці сидимо
Тихо, наче мишки
Іншим ми не заважаєм
Ну, хіба – що трішки...
               
Тільки неслухняні діти
На перерві скачуть
Ми ж пострИбаємо трішки,
Як ніхто не бачить

Ми в собі знайдемо сили               
Впоратись з програмами,
Якщо, звісно, допоможуть
Вчителі із мамами
               
Все як треба ми напишем,
Вивчимо й розв’яжемо
Почекайте, підростемо-
Ще себе покажемо!

Хай радіє Україна
І хай нами тішиться,
А у пам’яті народній
Пісня ця залишиться.