Дитяче свято. Казки для дорослих

Наталия Вербицкая
Буде весело сьогодні -
Вдома буде свято!
Принесуть мені цукерок
Багато – багато,

Будуть танці, буде спів
До самого ранку,
Навіть кішка у вікно
Втече крізь фіранку

Будуть заздрити сусіди:
-Яке у них свято…
Стануть стукати у двері,
Бо не схочуть спати,

Прийдуть дяді у погонах,
Скажуть: «Ми з міліції!»
Дяді, мабуть, теж захочуть
З нами веселитися

Буде сміх  і анекдоти
І я буду слухать,
А комусь у коридорі
Наступлять на вухо

Стануть дяді жартувати
І всім смішно буде,
Потім з радощів, мабуть,
Потрощать посуду…

Встане рано – вранці тато:
- Що ж це я накоїв…
Потім питиме компот,
Той, що з помідорів…

Вранці буде всім погано,
А останній гість
Ті цукерки, що на свято
До одної з’їсть…