Хворий Мурчик

Наталия Вербицкая
- А наш Мурчик занедужав,
Серденьком хворіє
- Звідки знаєш ? Адже кіт
Говорить не вміє.

- Я про цю його хворобу
Здогадався сам
Він сьогодні лікувався -
Валер’яночку  лизав.