Мел долу аматаш

Марти Тамия
Мел долу аматаш тIаьххьарчу сибате кхаччалца,
Листича ца карош Iиндаг1- шен дегIах дисина
Цхьанхьа ца хиларо вохийна, кхерамо лаццал
Иэсах ка йетташ, хиларан тоьшалла лийхира.

Хи хилла, мох хилла, беце я лаьтте вирзина
Йист йоцу дозанал дехьа цо йаькххира ша.
Дуьненан массо агIонан шорталле дирзина,
Аналлин мотт буьйцу Iаламо Iабийра шех.