Загадка

Лариса Винникова 2
Надыходзіць Новы год!
Пахне мандарынамі.
І святочны карагод
Скача за вітрынамі!

Надыходзіць год такі,
Што не адгадаюць
Усяго свету знатакі,
Што нас у ім чакае.
              1990 г.