Застуда

Марина Мирославская
Тебе обіймає кахикаюча застуда і тепла ковдра,
температура від них коливається і підструбує
повна
дивної енергії боротьби
з кригою,
що в тобі.
Твої руки обіймають кружку чорного чаю --
в ці хвилини одна людина на планеті,
що завжди ходить по грані,
точно хоче стати кружкою
(я навіть знаю її ім'я
та вигляд у задзеркаллі).
Ця людина закінчує повідомлення дужкою
і відсилає тобі.
Втримай це в собі
й не розбивай надії з нудьги.

Грудень 2011