Зимова казка весни

Кристина Денисенко
 Зимова казка весни

Наприкінці безжалісного грудня
Казковим дивом приголомшив сад:
Скидає перли абрикос квітучий,
Хоча ялинка - королева свят.

Немов з весною зиму переплутав,
сріблястий парк красою заблищав
квітучих ароматів в сніжнім хутрі,
танцюючих вогнями в світлі чар.

Перлинами сніжинки на долоні
яскраво сяяли, а пелюстки,
як сніг, холодний вітер мимоволі
пускав під ноги згадкою весни.