Падаю на землю кожною снiжинкою...

Анна Кириленко 2
Падаю на землю кожною снiжинкою,
Загортаю сiчень в теплий бiлий шарф.
I прохожду поряд не твоєю жiнкою,
Знов у когось фiнiш, а у когось старт.

На Рiздво ялинками виростають вулицi,
На Рiздво солодощi притупляють бiль.
У малих канiкули. Всi бажання збудуться
(Рокiв до дванадцяти Дiд Мороз живий).

Рокiв до дванадцяти не буває складнощiв,
(Прийнято вважати, що вони смiшнi).
...Зупинюсь на третьому...Подумки "от кави б ще..."
I зустрiне радiстю сiчень у вiкнi.
19.12.2011