Роберт Геррик. Н-99 На Бланш I

Сергей Шестаков
Роберт Геррик. (Н-99) На Бланш (I)

Гордится мужем Бланш: красавец, мол, -
Хоть бельма на глазах и череп гол.
А уши у него – крыла точь-в-точь:
Взмахнёт – и голова умчится прочь.

Robert Herrick
99. Upon Blanch (I)
 
Blanch swears her Husband's lovely; when a scald
Has blear'd his eyes: Besides, his head is bald.
Next, his wilde eares, like Lethern wings full spread,
Flutter to flie, and beare away his head.