Молитва батька

Серж Холл
Боже!
Вдячний я  тобі за сина!
Первістка,
З’явився, що на світ.
Знаю,
Діти, то немов
В колчані стріли
І за них тобі віддам
Я звіт
ПрОшу,
Мудрості мені даруй,
Даруй наснаги,
Скерувати щоб свою стрілу
Я влучно зміг!
Боже,
Укріпи мої долоні,
Око моє влучним сотвори.
Щоб мені  не соромно
Було перед Тобою,
За  обов"язок святий ,
 який мені ти доручив.