Поряд?

Елена Славинская
Хто поряд з тобою коли
Ти готуєш сніданок,
І замість приправи сиплеш
Жовтіюче листя?
Коли йдуть до горла
Слова легкозаймисті
Й травмує життя
Бальзаківських куртизанок?
Коли ти скидаєш у простір,
Близнючки-душі,
І кожен їх голос
Відбитками у калюжі
Готовий прийняти
На себе осінній постріл.

Хто поряд з тобою коли
Ломить кості
Застуда?

Хто поряд з тобою коли
Стелить постіль
Іуда?