Свобода

Наталия Лазаренко
Небо чисте, ясне, добре
Забери мене до себе.
Покажи мені свободу
Що мені тепер так треба.

Хочу хмарками літати,
Вітер щоб був добрим другом
Болю й злості щоб не знати
Все життя так цілим кругом.

Без людей, тому без болі.
Тільки небо, тільки сонце.
Не скажу тобі "доволі!",
Загляни в моє віконце!

Привітайся, посміхнися,
І нічого більш не треба.
Небо чисте, ясне, добре,
Забери мене до себе...