Christmas Eve! - Сочельник!

Сэр Чинг Ку
Сочельник!
Варят зерна с медом.
То сочивом зовут народы.
Поем - ведь это вкусная еда.
А так ведь ПОСТ...
    Увидишь ЗВЕЗДЫ. ДА!
Великая минута разговленья.
Природы ПРАЗДНИК!
        Чудо пробужденья
Всего и всех!
   Спешат повсюду МУДРЕЦЫ
Склонить в коровнике венцы.
Среди овец и коз
       готовят ложе
Тому, кому ПРЕСТОЛ отдать негоже
Кто Выше злата! Чище слез!
Мы знаем -
        назовут его Христос...


Christmas Eve!
 Boiled corn with honey.
 That name is sochivo people.
 Sing - probably delicious.
 And do not you POST ...
     See STARS. YES!
 Great razgovlenya minute.
 Nature HOLIDAY!
         miracle of awakening
 Everything and everyone!
    Hurry everywhere SAGES
 Persuade the barn crowns.
 Among sheep and goats
        preparing the bed
 To whom to give worthless SEE
 Who Zlata Above! Cleaner tears!
 We know -
         call him the Christ ..