Волны ремиссии

Ирэн Уэльских
Хвилі ремісії

(П.)

Намагаюсь чистий аркуш дістати,
Щоб переписати усі дні, усі дати
Та починаю у прірву пірнати,
В якій твоє обличчя та вирій моїх образ.

Так прагнула голоса більше не чути,
Я справді хотіла про тебе забути,
Та не знаю, чим дихати, ким далі бути,
Коли у вухах відбитки тих вранішніх фраз.

25/12/11