Здравейте българи любими

Доктор Эф
Здравейте българи любими
За Ваще здраве пия аз 
Минават нащите години
Отново дойде Дядо Мраз.

И аз кат лапенце мъничек,
Макар чи с бялата брада
Сантиментален, не практичен
И пия вино кат вода.

Към мене спомените идват
Къкво да правя аз сега
И с бръчки есента достига
И пипа моята снага.

Ти чуваш - гайда тъжно плачи
И тъпъна тупти навред
И те вълнуват, те ма плашат
Броят годините наред.

За що приятелю тъгуваш
По старо время  казвах аз,
Като момичето целуваш
Само  тогава спира час.
 
Здравейте българи любими
За Ваще здраве пия днес
Да бъдат хубави години
И да не падни наща чест.