Перенасичений

Кучерявый
перенасичений тобою
запахом твого волосся
що сьогодні так пахло морем

я занурився у власні думки
на перший погляд банальні
але насправді досить глибокі

мабуть такі ж глибокі
як твої безодні
смарагдово-зелені очі

вони немовби дихають

в такт

весні