заплачу на луну

Иван Славко
а сонце хилиться
і заглядає сонях
за гострiнь обрію
за запитань біду
коли б не одкоріння
гін-гіцево повний
подався би  хортами
а чи дожену?

настане знову розінь
надій на добу
і на добуття
усих примарних відлисків
від тебе
від тебе ж - ні промінчика нема
намає
єрихон пробігши
єдваб не спокусившися - біжу!
на схід чи захід?
ще не озлобівши
я, сонечко, заплачу на луну!